Jak i gdzie przygotować ciekawe warsztaty dla dwuzawodowej klasy?
 
Z odpowiedzią podążyła firma RM Gastro. 
 
15 maja, uczniowie 1 THT udali się do Ustronia i wzięli udział w profesjonalnych warsztatach. Handlowcy zapoznali się z produktami i usługami rynku HORECA, realizowanymi projektami i pracą handlowców w firmie RM Gastro. 
Technolog Żywności w tym samym czasie szkolił się w nowoczesnym studiu gastronomicznym, przygotowując dla wszystkich uczestników spotkania lunch. Podczas przygotowywania deseru młodzież, poznała tajniki jego niekonwencjonalnego przygotowania - z wykorzystaniem kuchni molekularnej i ciekłego azotu.
Serdeczne podziękowania dla Firmy RM Gastro oraz dla Panów prowadzących szkolenie : Jordana Wiszczora - kierownika Biura Obsługi Konsumenta, Grzegorza Kłody , szefa kuchni Dawida Domina oraz Pani Moniki Góreckiej - Lipsa z działu Marketingu.
 
Po foto-relację zapraszamy na szkolny FB